Hitta till oss

Stockholmhotel.se  i Kista –  smart och smidigt boende med hela huvudstaden inom räckhåll.

Kista är lika lätt att hitta som det är att gilla – Oavsett om du kör hit själv, tar en taxi eller åker kommunalt. Vi erbjuder ett modernt och välutrustat lägenhetsboende bara några minuter från  centrala Stockholms alla utbud och möjligheter.

Tunnelbana

T-banan från  Kista C  tar dig direkt till Stockholms Centralstation på mindre än 15 minuter.  Snabbt och smärtfritt.

Buss

Sugen på seighseeing, kanske? Ta bussen in till stan. SL:s lokalbussar går med täta intervall och är förmodligen det bästa sättet att uppleva  lokal sevärdheter och omgivningar. Ett flertal linjer stannar i direkt anslutning till hotellet och fortsätter mot Kista C, Kista Fairground, Commuter trains, Sollentuna C , Barkarby, Järfälla och innerstaden

Pendeltåg

Om du ska lite längre ut är Pendeltågen ett smidigt sätt att resa. Bekvämt, betydligt billigare än att ta en taxi och du slipper stressa över stopp i trafiken. Eller obefintlig parkering om du har egen bil. Pendeln avgår en gång var 15:e minut under dagstid, och tar dig hela vägen från Botkyrka i norr till Nynäshamn i söder. Resan Kista – Stockholm C går på tolv minuter.

Flyg

Flyget då? Minst lika smidigt. Flyggbussen åker från Kista C och tar dig till Arlanda eller Bromma flygplats enkelt och snabbt.